hapjes:
tartaar van zalm € 5.50
bekijk onze website voor alle andere hapjes
Soepen:
pompoensoep met balletje €5.5/L
tomatensoep met balletjes €5,50/L
Voorgerechten:
Oester Gillardeau nr 3 €5 p/s
Zeeuwse creuse groot € 2.5 p/s
Tonijncarpaccio met truffelmayonaise en foreleitjes +_ 80 gr € 8 p/p
Warme hoofdgerechten vlees:
Rosbief € 21.00 p/p
Kalkoengebraad € 19 p/p
Varkensgebraad € 19 p/p
varkenshaasje € 21 p/p
Kalfsfilet pure €26 p.p
*Al deze gerechten zijn incl warme saus, warme groenten en 6 verse aardappelkroketten
keuze uit warme groenten: boontje spek , gebakken witloof, spruitjes, wortelen, schorseneren in witte saus Max 2 soorten per persoon
keuze uit warme sauzen: stroganoff, pepersaus, vleesjus, champignonsaus Max 2 soorten saus per bestelling
keuze uit aardappelgerecht: verse kroketten 6 st, verse puree, gebakken patatjes
Warme hoofdgerechten vis:
Zeewolf €22.00 p/p
Zalm €22.00 p/p
halve kreeft met warme groenten, romige currysaus geblust met Ricard aardappel naar keuze €35 p/p
* Al deze gerechten zijn incl courgette,wortel en brocoli, witte wijnsaus en keuze uit bovenstaande aardappelgerechten
Wildgerechten:
Stoofpotje hert/everzwijn €22.00 p/p
Everzwijnfilet €23.00 p/p
Hertenkalffilet € 26.00 p/p
Fazantfilet € 21.00 p/p
Wildgourmet €29 p.p
haas-hert-everzwijn of
patrijs-duif-eend
* Al deze gerechten zijn incl appeltje met veenbessen, gebakken witloof, spruitjes,wortel, wildsaus en 6 verse aardappelkroketten
suplement: kroketten 0,40€ per stuk
puree 250gr 3€
gebakken aardappelen 250gr 3€
Tijdens de feestdagen zijn ook onze koude en warme buffetten, fondue en gourmets verkrijgbaar
zie website voor meer info
Desserten:
Panna cotta rode vruchten € 7
Dessert van de chef (rode vruchten,banketbakkersroom en meringue)€ 7
Andere desserten kijk website
Bestellingen van 24/25 december ten laatste op 13 december
Bestellingen van 31/01 december/januari ten laatste op 20 december
Gelieve deze tijden te respecteren aangezien wij werken met verse producten
Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer